Verzending

Jouw bestelling wordt binnen 4-6 (Nederland-Belgium-Duitsland)werkdagen geleverd. De verwachte leverdatum wordt getoond bij het produktoverzicht.Gratis verzending in heel Nederland.Indien de bestelde goederen niet op tijd of in het geheel niet kunnen worden geleverd zonder dat lentekrabbels.nl daarvoor verantwoordelijk is, en ondanks dat er een contract met betrekking tot de levering is gesloten, zal lentekrabbels.nl je daarvan onverwijld in kennis stellen. In geval van een dergelijke vertraging kun je hetzij wachten op de levering van de goederen, hetzij het contract opzeggen.

Indien het niet mogelijk is om de goederen te leveren, hebben zowel lentekrabbels.nl als de klant het recht het contract op te zeggen. In geval van annulering zal lentekrabbels.nl alle gedane elektronische overboekingen onverwijld terugbetalen.

Retouren

Na ontvangst van uw bestelling heeft u 14 dagen de tijd om uw artikel op zicht te houden. Binnen deze periode kunt u uw bestelling ruilen of retourneren. De door u gekochte artikelen dienen in dezelfde staat en ongedragen geretourneerd te worden.